lime kyckling
4 kycklingsbröst
1/2 lime (skal och saft)
2,5 dl cream fraise
eller (2 dl grädde/0,5 dl mjölk)
en halv purjolök
vitlök
salt och peppar
buljongtärning helst grönsak
tillberedning
sätt in kycklingen i 200 graders ugn och i med lite vatten och buljong
låt stå i ungen ca 5-10 min ju mer desto mindre måste du koka den i såsen
medans kycklingen är i ugnen
så gör såsen hacka purjon i olika bitar
stek den lätt i smör riktigt smör EJ margarin.....
ha i saften och skalet av lime, häll i cream fraise och koka upp
red av om så behövs
när kyckligen är färdig så dela den i bitar.... ner i såsen
låt sjuda ihop en liten stund
servera till ris eller pressad potatis
och varför inte en tredygns sallad.....
kolla in mina andra bloggar så kan du hitta annant gott
söndag 14 juni 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar